Setelah setahun Seminar RBDDI SaifulSham ini dilancarkan, inilah hasilnya...


"Seminar Perniagaan Internet Yang
Menghasilkan Peratusan Peserta Berjaya Tertinggi di Malaysia. Peserta Dibimbing
Tanpa Henti Sehingga Berjaya!
Adakah Anda Seterusnya?"


Jika anda masih gagal memulakan perniagaan internet dari rumah,
Jika perniagaan internet anda belum menampakkan sebarang hasil,
Jika anda masih tercari-cari seminar perniagaan internet yang sesuai ,
bacalah senarai panjang senarai peserta seminar ini yang BERJAYA.
 

Dari: Pejabat Urusan SaifulSham Consultants,
       Kuala Lumpur, Malaysia.
Perkara: Hasil Yang Sangat Memberangsangkan

Salam Sejahtera dan Salam Hormat,


Diharapkan saudara-saudari sentiasa dirahmari dan diberi kekuatan dalam setiap apa yang dikerjakan. Moga-moga kebahagiaan dan ketenangan mengiringi hidup saudara-saudari.

Kami sentiasa percaya bahawa seminar perniagaan internet kami adalah yang terbaik di Malaysia. Kami sentiasa percaya bahawa barangsiapa yang menyertai seminar perniagaan internet kami pasti berjaya. Tetapi, sesiapa sahaja boleh percaya dengan apa yang mereka lakukan, yang membezakan adalah HASILNYA!

Setelah setahun kami menganjurkan seminar perniagaan internet, kami telah melahirkan ramai peserta dari ZERO knowledge hinggalah ada antara mereka kini meraih pendapatan puluhan ribu ringgit daripada perniagaan internet mereka sendiri. Jauh melepasi pelaburan awal untuk ke seminar kami.

Buktinya?
Buktinya kami telah senaraikan alumni-alumni peserta seminar dan laman web mereka dibawah. Kami terangkan kepada anda, bagaimana dan apa yang diajar kami sehingga membolehkan mereka meraih pendapatan yang sebegitu lumayan.

Jadi, anda seharusnya menemui jawapan bahawa, seminar perniagaan internet kami bukan melahirkan peserta yang boleh mempunyai laman web semata-mata. Kami melahirkan peserta yang mampu menghasilkan pendapatan melalui internet!

Walaupun peserta seminar kami datang tanpa mempunyai apa-apa asas perniagaan internet. Itu janji kami.

SMSWANG.COM: EN IRWAN DAHNIL

 

(Ditulis oleh En Irwan Dahnil pada 19 Disember 2006)

Kini genap 4 bulan saya memulakan aktiviti perniagaan internet saya. Bermula Ogos saya telah mula membina blog ini, melakukan lebih kajian dalam perniagaan internet dan tentunya saya menyusun semula langkah-langkah saya dalam memulakan sesuatu projek.

Sejak kejayaan saya mencatatkan jualan yang memberangsangkan dengan projek ebook pertama saya Rahsia Buat Duit Dengan SMS, ramai yang tertanya2 bagaimana saya boleh mengatasi pencapaian pemasaran yang setara dengan mereka yang lebih lama berkecimpung dalam perniagaan internet.

Kali ini saya terpaksa membuat pendedahan. Pendedahan yang sebenarnya, bagaimana saya lalui saat2 untuk membina perniagaan saya.

Tahukah saudara saya hanya memulakan perniagaan internet bermula bulan Jun 2006 yang lalu? Yaa! Belum sampai 6 bulan! Dalam masa 6 bulan tersebut, saya banyak melakukan pembacaan tentang internet marketing dan juga model2 perniagaan yang berkaitan. Langkah-langkah saya paling mudah...

Tetapi apa sebenarnya batu loncatan saya yang paling besar?

Ya! Saya akui saya adalah salah seorang protege Saifulsham, 2 orang usahawan internet muda (yang sangat muda). Saifulsham adalah portal keusahawanan internet yang saya rasakan mempunyai kelebihan dari segi strategi perniagaan internet dan antara yang terawal dalam mengasaskan internet marketing di Malaysia.

Saya jadi anak didik dengan menyertai seminar eksklusif SaifulSham pada bulan Julai lepas.

Mengapa saya pilih Saifulsham?

Sebenarnya, di luar sana ada macam2 pilihan seminar atau kursus perniagaan internet. Apa yang membezakan Saifulsham dengan yang lain adalah kerana Sabri dan Syazwan sendiri.

Saya akui saya memerlukan close guidance, dan one-to-one coaching. Banyak maklumat yang saya dah tahu, tapi saya perlukan 2nd opinion atau expert view tentang sesuatu perkara.

Saya perlukan coach yang dapat memberikan panduan langkah demi langkah. Saya bukan newbie dalam IT, jadi saya perlukan coach yang boleh ‘berbahasa’ seperti saya.

Saya mahukan coach yang dapat reply pertanyaan saya sama ada melalui telefon atau email dalam masa yang singkat. Saya perlukan pandangan mentor yang pernah melalui kesusahan yang saya lalui.

Yang paling penting, coach yang dapat memahami aspirasi dan kehendak saya dan sama2 merasakan keterujaan saya dalam menyelesaikan setiap tugasan saya sehingga ke hari pelancaran sesuatu projek.

Di situ lah saya rasa team Saifulsham tiada tandingan!

Tahukah anda untuk melancarkan projek Ebook Rahsia Buat Duit Dengan SMS, saya dan Sabri telah berbalas email sebanyak 63 kali sejak 5 Oktober sehingga 10 November! Itu tidak termasuk 7 balasan email utk pra-pelancaran dan 14 email post-pelancaran.

Dan dengan partner Saifulsham, saya telah berbalas email sebanyak 132 kali dalam masa 30 hari! Dan setiap satu email itu adalah panjang, padat dan penuh dengan maklumat!

Inilah yang saya mahukan dari seorang mentor!

Kalau anda mahukan layanan yang sama, saya syorkan Saifulsham!

Sekiranya anda biasa dengan karenah internet marketer di Malaysia, tidak ramai yang rajin untuk membalas email anda! Tak percaya, cubalah! Mereka terlalu sibuk untuk anda. Tetapi ‘masa yang saya curi dari Saifulsham inilah yang saya rasa lebih berharga dari pelbagai seminar lain yang dianjurkan.

Saifulsham memang concern dan ambil berat dengan perkembangan saya.
Walaupun saya masih baru dalam perniagaan internet, tetapi inilah nama yang akan saya kenang sampai bila-bila, nama yang berjaya menjadi papan anjal untuk saya melompat lebih tinggi, Saifulsham!!

Memang betul kata orang ” Melabur untuk ilmu tidak rugi. Ilmu yang diamalkan ibarat pohon rendang yang berbuah ”

Irwan Dahnil,
Pelopor Pemasaran & Perniagaan SMS Internet,
Penulis Buku Rahsia Buat Duit Dengan SMS,
www.smswang.com
www.irwandahnil.com



*Ditulis tanpa diminta, diambil tanpa kebenaran dari blog peribadi En Irwan Dahnil sendiri.

 

KUASAFOREX.COM : EN NASIR YAACOB

 

En Nasir merupakan bekas jurutera di Intel Technologies, sebelum meletakkan jawatan. Jutawan senyap ini kemudiannya menumpukan masa beliau sebagai day trader di Bursa Malaysia, melakukan trading Forex dan terlibat dalam penyewaan hartanah.

Beliau ke Seminar RBDDI kami untuk mengisi masa lapang yang beliau ada (terutama ketika pasaran saham tidak begitu aktif) Setelah ke seminar kami, beliau mengambil masa 2 bulan sahaja sebelum memulakan perniagaan internet yang beliau yang pertama.

Dalam minggu pertama pelancaran sahaja, perniagaan internetnya telah mencatat jualan yang sangat memberangsangkan. Pelanggan beliau datang dari Indonesia, Brunei dan Singapura. Ada hari beliau mencatat jualan sebanyak lebih RM 1000 sehari dan ada hari melebihi RM 3000 sehari.

Beliau tahu perniagaan internet mempunyai potensi, tetapi, beliau sama sekali tidak menyangka ia boleh memberi pulangan sebegitu hebat. WOW!

Ketika pelancaran perniagaan internet beliau, kami sering berbual di telefon untuk membantu dan juga berkongsi pandangan. Pegawai Bank beliau telah menghubungi beliau mencadangkan beliau menubuhkan syarikat dan membuka akaun semasa syarikat, khas untuk menerima bayaran. Ini disebabkan jumlah bayaran jualan yang diterima di akaun peribadi beliau terlalu luar biasa!

Beliau kini bercadang untuk mengambil seorang pembantu supaya perniagaan internet beliau dapat berjalan lancar di samping aktiviti hariannya sebagai trader tidak terganggu.

En Nasir meletakkan wang di mulutnya. Beliau bukan sekadar bercakap. Beliau juga mencadangkan kepada anak-anak buahnya ke seminar RBDDI SaifulSham sebagai cara untuk mendapatkan modal dari perniagaan Internet untuk pelaburan lain.

 

SMARTUSAHA.COM: EN ZULFADLI SMARTUSAHA

 

(Diterima melalui emel pada 22 Disember 2006)

Ok, emel ni sebenarnya cuma nak cakap bahawa, projek ebook wordpress saya tu atau nama lain adalah Pakej Kit Blogger, sebahagian pencapaiannya adalah dari didikan SaifulSham. :)

Ya, saya tak malu dan tak mahu untuk ego dalam hal ini untuk mengaku you are my mentor yang mengasah saya untuk menjadi lebih tajam. ;)

Untuk pengetahuan Sabri, sebelum saya ke seminar saifulsham
Julai lepas, saya tahu banyak teknik, cuma pelan 30 hari yang
diberikan + teknik 3 fasa jualan, banyak membantu saya menyusun
ilmu yang saya ada selama ni
.

Orang kata, sebelum ni banyak study sendiri tapi sebab tidak ada mentor, maka ia take time dan tak tersusun. Tapi, selepas ke seminar saifulsham, kefahaman saya lebih mantap dan kini lebih laju untuk penjanaan idea dan proses melancarkan apa sahaja projek yang dirancang.

"Your 30 days plan works!" walaupun saya mengaplikasikan untuk pasaran Malaysia sahaja buat masa sekarang.

Dengan teknik 3 fasa jualan yang saya pelajari dari SaifulSham
(selama ni tahu secara tak tersusun), saya dapat hasil untuk ebook
tu sebanyak RM1000 dalam SATU MINGGU (tanpa guna affiliate lagi!)
atau hampir RM2000 dalam 2 minggu. :)

Oklah, semoga maju jaya dan doakan saya berjaya macam SaifulSham juga. :)

Thanks a lot.

Zul Smartusaha,
Usahawan Internet Berjaya,
http://blog.smartusaha.com
http://www.bloggingstep.com/kit

 

 

CHEAPESTCOVERS.COM : MOHD HAFIZ LATIB (BITOL)

 

(catatan tidak rasmi. Pada bulan June 2007, Bitol telah menukar Proton Wiranya kepada Toyota Vios, 100% dari hasil perniagaan Internetnya setelah setahun)

Terima kasih SaifulSham!

Sebenarnya saya adalah protege pertama mereka. Untuk pengetahuan semua, saya telah memulakan perniagaan internet sebelum menjadi protege mereka lagi.

Saya telah belajar banyak perkara secara sendiri, cuma perniagaan internet saya tidak lengkap dengan Jualan! Saya sudah ada laman web, sudah ada produk, sudah dipasarkan, tetapi masih tidak membuat jualan.

Untuk mempunyai laman web, sesiapa pun boleh lakukan, tetapi untuk menjana keuntungan di sinilah perlunya seorang mentor yang berpengalaman. Terima kasih sekali lagi SaifulSham! Saya hampir putus asa dan mahu berhenti kerana telah hampir 3 bulan berusaha tanpa hasil.

Sebagai langkah terakhir, saya berjumpa sendiri dengan SaifulSham dan mereka menganalisa pemasaran yang saya telah lakukan. Saya masih ingat waktunya. Ketika itu jam 10 malam. SaifulSham mencadangkan saya untuk mengubah satu ayat dalam aktiviti forum marketing yang saya lakukan.

Esok paginya, saya membuat satu jualan dari pembeli Arab Saudi! Bayangkan 3 bulan saya berusaha tanpa hasil, berjumpa SaifulSham esoknya terus membuat jualan! Saya mengetuk kepala sendiri kerana tidak berjumpa mereka lebih awal.

Tetapi, itu cerita lama. Kini CheapestCovers.com saya menerima terlalu banyak tempahan. Saya telah mengambil seorang kakitangan dan membayarnya gaji RM2000 sebulan tetapi masih belum cukup untuk melayan order yang terlalu banyak. Ada hari yang saya terpaksa menutup tempahan dan menolak jualan.

Kini saya berbangga kerana mempunyai pelanggan dari serata dunia. Australia, United States, Germany, Arab Saudi, saya dapat memberitahu anda nama-nama pelanggan saya di sana.

Ini baru betul perniagaan internet.

Terima kasih SaifulSham, tanpa ayat anda (15-20 perkataan) tu, dengan hanya berharapkan apa yang saya tahu sahaja sebelum itu, mungkin saya telah putus asa dan berhenti. Dan tidak mengecapi apa yang saya kecapi hari ini.

Terima kasih SaifulSham.

Hafiz Latib a.k.a Bitol,
http://www.CheapestCovers.com
http://www.InternetMuda.com

 

 
 
Baiklah, sila berhenti seketika membaca testimoni-testimoni di atas. Anda sudah tentunya berfikir, apakah kepentingan testimoni-testimoni diatas buat anda? Testimoni yang direkodkan diatas adalah testimoni dari bekas peserta seminar yang pada awalnya datang ke seminar kami dengan ciri-ciri seperti seperti dibawah.

Tidak mempunyai idea untuk menjual produk atau perkhidmatan

Kebanyakan dari mereka tidak mempunyai sebarang idea untuk menjual apa-apa produk atau perkhidmatan diinternet. Sebab utamanya adalah tidak tahu adakah idea tersebut boleh digunapakai atau tidak dan adakah idea tersebut mempunyai permintaan pasaran pengguna internet.

Mereka takut untuk bermula dengan gagal. Mereka takut untuk bermula dengan langkah yang salah.

Apakah anda juga mempunyai masalah yang sama?

Takut tertipu dengan Skim cepat kaya, pelaburan haram, scam dan piramid online

Mereka takut dengan skim-skim cepat kaya, scam dan piramid online yang ada diinternet yang kesemuanya bermotifkan untuk menipu wang mereka. Bahkan, sebelum datang ke seminar ini, mereka tertanya-tanya, apakah kami akan mengajar skim-skim seperti itu (sudah pasti Tidak).

Ada juga antara mereka yang telahpun menghabiskan banyak wang melabur dalam bermacam-macam skim pelaburan diinternet sebelum ini. Yang pasti, itu sebelum waktu mereka bertemu seminar ini.

Apakah anda juga mempunyai masalah yang sama?

  Tidak tahu cara membina laman web

Kebanyakan dari mereka datang ke seminar dengan pengetahuan membina laman web yang minimum.  Mereka takut kerana dalam fikiran mereka, mereka perlu bergelar pakar IT sebelum boleh bercakap mengenai perniagaan internet. (Sudah pastinya tidak perlu pun).

Adakah anda juga mempunyai masalah yang sama?

Tidak tahu cara pemasaran produk dan perkhidmatan diinternet

Sesetengah dari mereka datang ke seminar ini tanpa sebarang pengetahuan mengenai pemasaran internet. Affiliate, Link, Autoresponder, dan banyak lagi, semuanya bahasa-bahasa asing bagi mereka. Sesetengah pula sudah tahu membina laman web, tetapi tidak tahu menarik trafik (pelawat) ke laman web mereka.

Adakah anda juga mempunyai masalah yang sama?

Pasaran tempatan atau luar negara

Sebelum menghadiri seminar ini, mereka tidak tahu ke mana hala tuju permintaan produk dan perkhidmatan yang ingin ditawarkan diinternet, tempatan atau luar negara. Satu sebabnya adalah kurang pengetahuan mengendalikan pesanan produk terutama dari luar negara.

Mereka tidak tahu bagaimana untuk menghantar produk sekiranya pembeli-pembeli mat salleh membuat tempahan. Apakah method paling sesuai menghantar produk. Sebab itu ramai antara mereka datang dengan idea semata-mata untuk menjual dipasaran tempatan sahaja. Sedangkan kami pakar dalam urusan penghantaran dalam dan luar negara.

Adakah anda juga mempunyai kekeliruan yang sama?

Tiada kad kredit, tiada banyak modal

Kekangan mendapatkan kad kredit menyebabkan mereka tidak tahu untuk memulakan perniagaan internet. Sedangkan tidak perlu pun kad kredit hatta untuk membeli-belah dilaman web luar negara. Hatta juga mungkin untuk membeli tiket AirAsia!

Adakah anda mempunyai ketakutan yang sama?

 Gentarkan persaingan hebat dari berjuta laman web yang lain

Masalah persaingan seringkali menyebabkan mereka berfikir dan buntu untuk memulakan perniagaan internet. Pertama mereka tidak tahu bagaimana untuk mempromosikan laman web mereka.

Sebelum hadir ke seminar kami, ada antara mereka telah mencuba berbagai-bagai kaedah pemasaran, tetapi hampir kebanyakannya tidak memberi hasil dan impak seperti yang dikehendaki.

Mereka tidak tahu bagaimana untuk menawan hati enjin carian (Search Engine),  mereka tidak tahu apa yang membuatkan sebuah laman web mampu menjual. Mereka tidak tahu bagaimana untuk mendapatkan trafik (pelawat) berkualiti ke laman web. Mereka tidak tahu untuk menangani pesaing dari laman web yang lain.

Apakah anda juga merasai seperti mana bekas peserta seminar ini rasai?

Itulah ciri-ciri terdahulu bekas-bekas peserta seminar kami yang memberikan testimoni diatas. Mereka semua mungkin seperti anda, bermula dengan tidak mempunyai asas.

Tetapi, selepas menghadiri seminar kami, mereka mempunyai sebab untuk tersenyum gembira. Mereka tahu kualiti seminar kami dan mereka tahu bagaimana kuatnya sokongan dan bantuan selepas seminar.

Bagi kami, the RESULT speak for itself. Kami tidak akan menjanjikan apa-apa kecuali nama anda bakal terpahat dilaman web ini satu hari nanti sebagai salah seorang protege kami yang berjaya.


 

"Kami Bukan Seorang Jurujual Dengan Ayat Yang Manis!"

Mungkin anda mengenali mereka, mungkin tidak.

Mungkin anda pernah melihat wajah mereka, mungkin juga tidak.

SaifulSham Consultants diasaskan oleh dua usahawan internet muda yang berjaya hasil dari 100% keuntungan empayar perniagaan internet mereka sendiri.

Mereka berdua menceburi perniagaan internet sejurus selepas tamat peperiksaan SPM pada tahun 2003. Selepas mencatat keputusan cemerlang dalam SPM, merekamenuntut di Universiti Teknologi Petronas (UTP) dengan tajaan penuh dari Petronas sehinggalah hari ini.

Ketika awal pembabitan mereka dalam perniagaan internet, mereka sekadar suka-suka untuk memulakan perniagaan menjual gajet elektronik terpakai dan pakaian di Lelong.com.my.

Uniknya, mereka mendapatkan bekalan stok gajet elektronik dari Amerika dan dijual kembali di pasaran Malaysia. Selepas mendapat sambutan yang menggalakkan, mereka mula beralih untuk menumpukan penjualan produk di laman web.

Sehingga hari ini, sejumlah 80 peratus pelanggan laman web mereka datang dari Amerika Syarikat, Kanada, Sepanyol dan Jerman.

Antara laman web perniagaan mereka yang didedahkan kepada umum adalah KingFuelSaver.com, PlanesPlanet.com, dan ECommerceMastery.com.

Kesemua laman web ini adalah entiti perniagaan mereka, kesemua adalah bukti bahawa mereka adalah pakar dalam PENJUALAN PRODUK dan PERKHIDMATAN di internet.

Kenapa?

Kerana jenama SaifulSham Consultants (atau lebih dikenali dengan SaifulSham) adalah antara jenama paling kredibel dan dipercayai dalam industri perniagaan internet Malaysia.

Kerana mereka bukan sahaja mempunyai track record yang telah terbukti (berkali-kali) dalam melatih orang "biasa" menjadi usahawan internet luar biasa yang berjaya (bukan sekadar mempunyai website) dengan capaian pelanggan dari seluruh dunia, tetapi mereka juga membangunkan empayar perniagaan mereka sendiri pada masa yang sama!

Kerana kejayaan mereka di usia muda, institusi-institusi pengajian tinggi awam dan swasta berebut-berebut menjemput mereka untuk memberikan talk kepada pelajar-pelajar IPT-IPT tersebut supaya lebih ramai usahawan internet muda tempatan dapat dihasilkan dan mengurangkan masalah graduan menganggur.

Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Universiti Teknologi PETRONAS

Universiti Tun Abdul Razak

Universiti Teknologi Mara

Multimedia University

Kuala Lumpur Infrastructure University College

Memikirkan bahawa kepakaran yang dimiliki mereka dapat dimanfaat secara bersama, Team SaifulSham telah menulis sebuah buku mengenai perniagaan internet iaitu, "Rahsia Buat Duit Dengan Internet" yang diterbitkan pada bulan Mac 2006.

Buku yang diterbitkan oleh PTS Publication Sdn. Bhd (Publishing House Non-Fiction terbesar di Malaysia) dan buku mereka dilancarkan oleh Dato Abd Rahman Maidin (Presiden Dewan Perniagaan Melayu Malaysia) telah dijual seperti pisang goreng panas dikedai-kedai buku besar di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura.

 

Buku ini telah mendapat respons sangat baik dan telah membantu ribuan pembaca mengenali perniagaan internet dan memulakan laman web sendiri. Bahkan, sebuah universiti tempatan telah mengambil buku ini sebagai reference text dalam pengajaran kursus ECommerce universiti tersebut.

Secara tidak langsung, Team SaifulSham telah dinobatkan sebagai satu-satunya penulis buku bisnes termuda di Malaysia yang meraih title "Best-Seller", iaitu pada usia 21 tahun.

Berdaftar dibawah entiti perniagaan, SaifulSham Consultants, syarikat mereka telah meraih pengiktirafan bukan sahaja dikalangan usahawan internet tersohor di Malaysia, tetapi juga pakar kewangan dan perniagaan luar negara.

Mereka telah disenaraikan oleh Gobala Krishnan sebagai salah seorang pencetus revolusi perniagaan internet Malaysia (TheMalaysianRevolution.com) dan juga diberi penghormatan oleh Patric Chan (www.YouChanDoIt.com), jutawan internet low-profile Malaysia untuk ditemuramah secara live buat pertama kalinya oleh rakyat Malaysia sendiri.

 

Hari ini, Team SaifulSham telah jauh ke hadapan. Mereka telah mempunyai pejabat rasmi dan staff mereka tersendiri. Portal utama mereka, SaifulSham.com telah dinobatkan antara 50 Blog Paling Berpengaruh di Malaysia, sebaris dengan blog-blog selebriti dan ahli politik terkenal tanah air.

Apa yang penting, Team SaifulSham bermula dari KOSONG pada tahun 2003. Mereka telah melalui pengalaman secara praktis, mereka tahu apa yang diperlukan oleh seseorang newbie seperti anda. Jangan lepaskan peluang untuk memuat turun ilmu mereka.

 

"Apakah anda mahu jika kami tunjukkan satu persatu teknik dan strategi yang digunakan oleh bekas peserta seminar kami terdahulu yang berjaya?

Anda hanya perlu duplicate dan lihat HASILNYA"

Tahukah Anda?

FAKTA: 90% Perniagaan Internet gagal kerana salah cara, laman web tidak menjual, salah konsep, menggunakan modal yang tinggi ketika bermula dan pelbagai lagi masalah remeh yang sebenarnya boleh3 dielakkan jika mengikuti kaedah yang betul.

Dalam sesi seminar selama sehari, kami akan memberikan modul-modul yang direka khas oleh kami sendiri (diolah berdasarkan pengalaman kami), yang mudah untuk anda ikuti (tanpa perlu anda menjadi seorang pakar IT), dan dijamin mendatangkan hasil dalam tempoh 30 hari!

"Seolah-olah tangan anda dipimpin langkah demi langkah"

Lagi Bukti Team SaifulSham Adalah Usahawan Internet Sejati!

www.PlanesPlanet.com

Planesplanet.com adalah salah satu laman web perniagaan Team SaifulSham yang menerima tempahan dari seluruh pelusuk dunia terutamanya dari Amerika Syarikat.

Tahukah anda bahawa, model kapal terbang terbang yang dijual di PlanesPlanet.com diambil dari gudang-gudang di China, UK & US dan dijual semula?

Tahukah juga anda bahawa Team SaifulSham tidak menyimpan hatta satupun stok model kapal terbang tetapi masih boleh menjalankan perniagaan internet!

Hendak tahu? Hendak tahu lebih banyak laman web perniagaan Team SaifulSham?

 

www.EcommerceMastery.com

ECommerceMastery.com adalah laman web perniagaan yang diusahakan secara JV (Joint Venture) antara Team SaifulSham dan syarikat hosting di Amerika, HostingOlympic.com.

Laman web ini menawarkan perkhidmatan sewaan hosting, server, domain name dan juga e-commerce tools. E-Commerce tools yang ditawarkan di laman web ini adalah perisian pertama yang ada di Malaysia!

Tahukah anda, salah satu kepakaran Team SaifulSham adalah membuat pakatan JV (Joint Venture) dengan syarikat dan individu terkemuka diinternet.

Ingin tahu bagaimana?

Perniagaan Internet bukanlah satu silap mata atau skim cepat kaya seperti pelaburan internet. Sebaliknya ia sama sahaja dengan perniagaan biasa, ada jual beli. Hari ini, seorang demi seorang usahawan Internet Malaysia telah lahir membuktikan kredibiliti Internet sebagai pasaran menjual antarabangsa yang luas.

Namun dengan saiz yang besar, anda cenderung untuk hilang haluan ataupun terus tersasar tanpa panduan yang nyata.

Kami tahu, kerana kami juga adalah anda satu ketika dahulu. Namun, kegagalan cuma satu halangan sementara buat kami. Berbekalkan sedikit ilmu asas, panduan dari mentor-mentor budiman dan pengalaman praktikal bertahun-tahun, akhirnya kami mendapat satu formula dan sistem Mula Niaga yang boleh diikuti sesiapa sahaja.

Ya! Walaupun anda seorang pesara. Ya! Walaupun anda baru belasan tahun. Kalau anda berada di dalam linkungan umur tersebut, apatah lagi. Pasti Berjaya.

Inilah peluang anda untuk memendekkan learning curve anda dan mengelakkan kegagalan dalam perniagaan Internet anda. Ikuti langkah mereka yang telah berjaya.

Tahukah Anda?

Akhirnya Terbongkar!

Anda akan didedahkan bagaimana kami mendapatkan produk dari luar negara, dijual kembali diinternet, TANPA Menyimpan Hatta Sebarang Stok Produk & Bagaimana Kami Meraih Pelanggan Yang Kebanyakannya dari Amerika Syarikat.

Semuanya dalam Kos Yang RENDAH Hatta seorang Pelajar pun boleh Melakukannya!

Modul #1

"Cara Praktis Untuk Mengetahui Produk Apa Yang Sedang Dan Bakal Laris Di Pasaran"

Antara soalan yang kerap ditanya oleh bakal-bakal usahawan Internet adalah:

"Saya memang nak menjual kat Internet. Tapi saya tak tahu nak jual apa. Karang jual kang tak laku pulak."

Jadi dalam Modul #1 ini, anda akan diajar bagaimana untuk mencari idea mendapatkan produk yang diperlukan dan laris dipasaran:

   Bagaimana untuk mendapatkan idea produk untuk dijual.
Ramai orang buntu memikirkan idea-idea produk yang sesuai untuk dijual diinternet.


Ramai orang tidak tahu kekuatan dan minat setiap individu adalah satu perkara yang unik dan ramai yang tidak tahu bagaimana mengubahsuai dan menukarkan minat dan hobi kepada produk.

Kami sedia menunjukkan satu persatu kaedah yang digunakan kami sendiri untuk mendapatkan idea produk yang paling ideal. 
  Di mana Untuk Mendapatkan Sumber Produk

Mendapatkan sumber produk adalah masalah kedua selepas masalah mencari idea dan permintaan pasaran selesai. Selalunya, ramai usahawan internet buntu memikirkan dimanakah tempat sesuai untuk mencari produk pada harga yang murah dan tanpa perlu berurusan rumit seperti mendapatkan produk dari pengedar.

Kami akan tunjukkan anda bagaimana mendapatkan sumber produk bukan hanya tertumpu pada produk fizikal, malahan juga produk digital seperti eBook. Terdapat 4 kaedah yang diguna pakai oleh ramai jutawan internet dalam mencari sumber produk.

Kini, anda tidak perlu menghabiskan masa menulis ebook, tugas anda hanyalah menukar nama penulis eBook itu kepada nama anda. Dan anda jual kembali dan simpan kesemuanya sebagai keuntungan anda.

Anda juga boleh mendapatkan produk fizikal seperti kraftangan, barangan elektronik, pakaian, aksesori dan lain-lain dari pengedar-pengedar besar diinternet tanpa perlupun menyimpan stok dirumah anda mahupun membina gudang simpanan stok. Kesemuanya kami akan tunjukkan kepada anda.
  Bagaimana untuk mengetahui Permintaan (Demand) pengguna di internet

Kesilapan paling besar usahawan internet yang baru adalah menjual apa sahaja yang dirasakan hebat pada pandangannya. Ini adalah satu sebab besar mengapa 90% perniagaan internet gagal.

Kami akan mendedahkan kepada anda bagaimana untuk mengetahui permintaan pengguna internet bukan sahaja di Malaysia malahan permintaan pengguna internet global.

Kami menggunakan 4 kombinasi rahsia untuk membuat analisis pasaran yang kesemuanya hanya ditunjukkan dalam seminar ini.

-Apakah dan Bagaimana Mendapatkan Perisian Kajian Pasaran Secara PERCUMA! dan Bagaimana Menggunakannya

Tidak ramai yang tahu terdapat perisian-perisian khas yang digunakan oleh ramai usahawan internet terkenal didunia untuk mengenalpasti permintaan pengguna diinternet.

Istimewanya, tidak ramai yang tahu bahawa tidak semua perisian ini berbayar, ada yang PERCUMA. Dan itulah perisian yang kami akan gunakan nanti.

Itulah juga yang anda akan gunakan.
  Bagaimana berniaga dengan menjadi orang tengah di internet (Middle Man)

Jika anda tidak mempunyai kepakaran dalam skill tertentu seperti mereka cipta design ebook, tidak mempunyai kepakaran melukis, mahupun tidak tahu bagaimana kaedah terbaik menjual produk kegemaran anda, seminar ini adalah yang terbaik buat anda.

Anda akan ditunjukkan bagaimana mengekploitasi kepakaran orang lain diinternet tetapi laman jualan itu adalah hak kepunyaan anda sepenuhnya. Anda mempunyai hak kawalan 100 peratus ke atas laman web anda.

Seminar ini akan mengajar juga bagaimana menjual barangan dan produk atas jenama laman web anda tanpa perlu mengeluarkan modal yang besar. Hatta sesiapapun mampu melakukannya.

-Tidak tahu mengenai maklumat pembekal produk yang paling reliable diinternet
 
  Usah risau lagi, di forum khas untuk protege seminar ini, alumni kami diberikan senarai-senarai pembekal yang paling reliable diinternet.

Pembekal-pembekal ini bersedia menawarkan anda gajet elektronik, pakaian, cenderamata, dan banyak lagi pada harga pukal. Dan anda boleh menjualnya kembali diinternet dengan keuntungan yang lumayan!

Ingat, pembekal ini tidak memerlukan anda membeli secara banyak, cukup untuk anda menempah satu-persatu mengikut tempahan pelanggan anda. Tetapi, anda masih mendapat barangannya pada harga pukal.

Kesemua senarai pembekal ini akan diberikan secara PERCUMA! (Kesemua mereka mempunyai nombor telefon, alamat, nombor fax untuk dihubungi!)

  Bagaimana menyesuaikan Produk yang dijual dengan Model-Model Perniagaan Yang Ada

Setiap jenis produk mempunyai model perniagaan internet yang sendiri. Apakah model perniagaan internet yang sesuai bagi pakaian, gajet elektronik, cenderamata, hadiah dan produk fizikal lain?

Apakah model perniagaan internet bagi ebook? Apakah model perniagaan internet bagi perkhidmatan? Tahukah anda setiap dari produk diatas mempunyai model perniagaan yang berbeza.

Dan itulah yang akan diajarkan oleh seminar ini nanti, bagaimana mengetahui jenis perniagaan yang sesuai agar anda tidak tersalah dalam memulakan langkah perniagaan internet anda.
Cara mendapatkan produk yang anda mahu tanpa mengeluarkan modal besar beli secara borong!

Hah! Inilah rahsia kami yang menjadi rebutan. Anda tidak boleh memulakan perniagaan internet tanpa modal tanpa rahsia ini! (HINT: Ada caranya anda boleh beli produk dari pengeluar apabila pelanggan anda beli dari anda. Tiada stok lapuk!) (Kami melakukannya secara live di PlanesPlanet.com)

 

  Pembungkusan & Penjenamaan -- Tahukah anda pelanggan di Internet lebih berkuasa dari pelanggan biasa? Jika mereka tidak berpuas hati dengan produk yang mereka terima, mereka boleh mengarahkan bank untuk mengembalikan wang mereka semula. Hah, di sinilah pentingnya anda membina jenama dan mempelajari rahsia pembungkusan kami.

 

  Bagaimana anda dapat mengelakkan diri dari melakukan perkara yang anda benci. Berniaga adalah satu nikmat, 9/10 dari rezeki datang darinya. Bolehkah anda bertahan setahun, 10 tahun dengan perniagaan internet anda tanpa jemu? 
 
  Ketahui topik-topik hangat di Internet yang boleh anda tukar menjadi produk untuk di jual dan menguntungkan. Cara brainstorming untuk menjana idea produk luar biasa.  (Niche kecil yang anda boleh kuasai persaingannya!) 

 
Start Small Finish Big  Satu lagi petua kami untuk memastikan perniagaan anda menghasilkan wang dan keuntungan dan tidak rugi. Tahukah anda berapa ramai syarikat edagang muflis kerana bermula dengan modal terlalu besar dan tidak mengikut petua ini? Anda mahu jadi seperti mereka, atau jadi seperti kami? ;)

 

  Terima bayaran dari pelanggan dengan kredit kad  Tidak perlu akaun bank off shore ataupun rahsia-rahsia kompleks. Deposit terlampau dan sebagainya. Kami tunjukkan cara supaya anda boleh terima bayaran kad kredit di laman web dengan PERCUMA.

fakta: Jika anda tidak menerima pembayaran kad kredit, anda akan kehilangan 90% pelanggan!

... dan banyak lagi!

 

Modul #2

"Kelengkapan Yang Perlu Ada Sebagai Usahawan Internet"

   Bagaimana bermula perniagaan internet tanpa modal?

Team SaifulSham memulakan perniagaan internet dengan modal kosong. Zero cost! Sebenarnya, terdapat beberapa jenis perniagaan internet yang boleh dimulakan tanpa kos! Bukan sahaja perniagaan pengiklanan tetapi perniagaan produk seperti gajet elektronik.

Jika anda sememangnya orang yang berkira mengenai kos awal perniagaan, seminar ini mungkin adalah yang terbaik untuk anda.

Team SaifulSham akan memberitahu anda bagaimana anda boleh bermula tanpa sebarang kos.
 

  Bagaimana memulakan perniagaan internet seluruh dunia TANPA KAD KREDIT?

Antara kegusaran awal bakal peniaga internet adalah tidak mempunyai kad kredit. Tujuan kad kredit selalunya digunakan untuk membeli domain name, hosting, payment processor, dan perisian-perisian dimana kebanyakan penyedianya adalah syarikat luar negara.

Seminar ini akan menjelaskan anda kaedah alternatif selain kad kredit, yang mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Hatta golongan pelajar sekalipun.

Dan, jika anda memiliki kad kredit sekalipun, tidak semestinya kad kredit anda boleh digunakan diinternet. Setiap penyedia kad kredit (kebanyakannya bank) mempunyai peraturan mereka sendiri untuk menggunakan kad kredit diinternet.

Jadi, seminar ini akan menjelaskan satu-persatu apakah kad kredit paling sesuai untuk perniagaan internet dan bagaimana menyelesaikan masalah jika kad kredit anda tidak dapat melakukan transaksi diinternet.

 
  Dimana untuk mendapatkan hosting, domain name yang MURAH dan BERKUALITI

Seminar ini akan menjelaskan semua keraguan mengenai pemilihan hosting dan domain name yang murah lagi berkualiti. Team SaifulSham akan memberitahu sendiri apakah syarikat hosting dan domain yang digunakan mereka.

Anda boleh mengikut apa yang mereka lakukan atau mencari sendiri penyedia yang sesuai berdasarkan spesifikasi yang mereka berikan.
  Bagaimana untuk membina Laman Web dengan Mudah, Cepat, Murah dan MENARIK PERHATIAN BAKAL PEMBELI

Kebanyakan usahawan internet yang baru tidak mempunyai panduan yang jelas dalam membina laman web perniagaan. Masalah utama adalah tidak tahu perisian yang sesuai dan tidak mempunyai kepakaran membina laman web.

Seminar ini akan memberikan anda tips-tips yang jelas untuk membina sebuah laman web. Sama ada laman web itu dibina anda sendiri atau anda menggunakan pereka laman web, pastikan anda mendapatkan tips-tips daripada Team SaifulSham.

Ini bagi memastikan anda tidak ditipu ataupun mendapat laman web yang tidak menarik perhatian bakal pembeli. Team SaifulSham akan menunjukkan laman web mereka yang meraih pendapatan puluhan ribu ringgit sebulan.

Tugas anda hanyalah tiru apa yang mereka telah buat dan simpan ia sebagai rahsia anda! Shhhhh.
  Bagaimanakah strategi meletakkan harga bagi produk anda.

Kesalahan meletakkan harga adalah antara punca utama mengapa 80 peratus perniagaan internet gagal pada tahun pertama.

Meletakkan harga terlalu rendah boleh menjejaskan industri anda, tetapi meletakkan harga terlalu tinggi boleh menjejaskan kompetitif perniagaan anda.

Apakah jalan terbaik meletakkan harga bagi produk fizikal? Apakah jalan terbaik meletakkan harga produk digital? Apakah pula harga bagi perkhidmatan? Ketiga-tiganya ada tenik yang berbeza.

Proses meletakkan harga akan bergantung kepada strategi pemasaran anda dan Team SaifulSham akan mendedahkan kaedah yang tepat meletakkan harga berdasarkan strategi pemasaran berbeza.

  Apakah Payment Processor (Merchant Account) TERBAIK untuk digunakan sebagai Usahawan Internet Malaysia & Bagaimana Menggunakannya

PayPal, 2Checkout, WorldPay, atau NBEPay? Kesemua ini adalah payment processor yang biasa digunakan usahawan internet di Malaysia.

Ada antara anda mungkin biasa mendengar nama-nama diatas dan ada juga tidak mempunyai idea bagi nama-nama diatas. Usah gusar, Team SaifulSham akan menjelaskan satu-persatu payment processor tersebut.

Team SaifulSham tidak akan menyembunyikan mana-mana kelemahan payment processor. Sebagai contohnya, anda tidak boleh mengeluarkan wang secara terus dari PayPal. Tetapi, Team SaifulSham juga mempunyai kaedah penyelesaian kepada masalah itu.

Team SaifulSham mempunyai cadangan yang konkrit untuk payment processor bagi setiap jenis perniagaan.

Yang pasti, anda perlu mempunyai payment processor untuk menerima bayaran kad kredit dilaman web.
Pasar Besar Internet, Laman Lelongan  

Pernah anda mendengar nama Ebay & Lelong? Ketahui cara yang betul untuk mendapatkan harga tertinggi bagi produk yang anda tawarkan. belajar menulis iklan yang persuasif.

Bagaimana menghantar Produk Ke Dalam dan Luar Negara TANPA dikenakan CUKAI OLEH KASTAM

Proses menghantar barangan adalah satu lagi proses kritikal sebagai usahawan internet. Bagi anda yang menjalankan perniagaan produk fizikal yang memerlukan penghantaran kepada pelanggan dilakukan, inilah satu-satunya seminar yang menceritakan dari A-Z bagaimana proses terbaik dalam penghantaran produk.

Penghantaran produk ke dalam negara dan luar negara adalah berbeza sama sekali. Dan terdapat 2 jenis penghantaran yang popular, iaitu airmail atau kurier.

Kesemua akan dijelaskan Team SaifulSham. Anda akhirnya akan mengetahui apakah caj-caj dalam proses penghantaran ke setiap negara didunia, dan bagaimana teknik meletakkan harga penghantaran dilaman web.

Terdapat beberapa teknik yang akan diajar antaranya "Rest of the world", "By Continent", dan juga "Every Country". Kesemua teknik ini tidak pernah diceritakan oleh mana-mana seminar perniagaan internet yang lain.

Anda juga akan diajar bagaimana membuat teknik pembungkusan terbaik bagi penghantaran kepada pelanggan. Dan teknik pembungkusan yang tepat boleh mengelakkan anda dikenakan caj penghantaran yang tinggi oleh syarikat pos dan kurier.

Dan satu kelebihan seminar ini, Team SaifulSham akan mendedahkan kaedah mengelakkan CUKAI dari KASTAM bagi setiap penghantaran produk anda! Yang pasti, jangan beritahu kepada kastam selepas anda belajar teknik ini.
 

  Bagaimana menguruskan hal-hal percukaian jika produk anda dikenakan cukai

Setiap negara mempunyai cukai-cukai tertentu buat produk yang dihantar ke negara mereka. Melalui pengalaman Team SaifulSham, terdapat beberapa kaedah untuk mengelakkan cukai. Kesemua akan diceritakan oleh mereka.

Walaubagaimanapun, terdapat keadaan di sesetengah negara dimana anda tidak boleh mengelak daripada produk anda dikenakan cukai, dan jangan risau. Team SaifulSham akan memberitahu secara jelas bagaimana situasi dan kaedah terbaik menanganinya.
 

... dan banyak lagi!

 

Modul #3

"Kaedah Promosi Yang Meningkatkan Keuntungan Dan Meninggalkan Pesaing"

   Bagaimana menjana trafik melalui SEO dan Apakah teknik SEO Terbaik untuk Tahun 2007

Team SaifulSham berpengalaman lebih dari 4 tahun dalam perniagaan internet. Mereka tahu bagaimana untuk menjana pelawat (trafik) melalui teknik SEO (Search Engine Optimization).

Anda akan diberikan panduan bagaimana untuk memberikan kedudukan terbaik untuk laman web anda dalam enjin carian seperti Yahoo, Google dan MSN.

Prinsipnya mudah, semakin tinggi laman web anda berada dalam enjin carian untuk sesebuah kata kunci yang kompetitif, semakin tinggi jumlah trafik ke laman web anda.

Jumlah trafik yang tinggi menyumbang kepada peluang menghasilkan jualan yang tinggi.

Dengan pengalaman kami selama lebih 4 tahun, apa sahaja yang anda ingin tahu? Been There, Done That. :)

  Bagaimana menggunakan Promosi Offline Untuk Laman Web Anda

Selain promosi melalui internet, anda juga harus membuat promosi secara Offline. Terdapat beberapa teknik yang berkesan yang telah digunakan Team SaifulSham selama 4 tahun dalam meluaskan pasaran bukan sahaja diinternet, malahan di dunia nyata.

Team SaifulSham akan menunjukkan satu persatu bagaimana anda dapat membuat approach melalui media, menggunakan jabatan kerajaan dan syarikat korporat untuk mengembangkan jenama laman web anda.
 
  Bagaimana menggunakan Blog untuk menyokong Laman Web Perniagaan Anda

Salah satu kunci kejayaan jenama Team SaifulSham adalah melalui blog mereka, SaifulSham.com. Bermula dengan sebuah blog perniagaan yang biasa dalam tahun 2005, SaifulSham.com hari ini telah diiktiraf sebagai sebuah blog rujukan utama di Malaysia dalam perniagaan internet.

Mengikut populariti, SaifulSham berada dalam senarai 50 blog paling berpengaruh di Malaysia (setaraf dengan selebriti dan ahli politik terkenal tanahair).

Anda akan mendapat resepi khas yang diadun Team SaifulSham untuk membina blog yang menyokong laman web perniagaan anda.
 
  Bagaimana menjadi Tauke Program Affiliate Yang Berjaya

Anda akan diajar bagaimana menggunakan program Affiliate sebagai alat promosi laman web perniagaan anda.

Program affiliate adalah satu program dimana anda melantik agen-agen untuk mempromosikan produk anda diinternet. Setiap jualan yang terhasil dari agen tersebut akan diberikan komisyen.

Agen-agen jualan inilah askar-askar anda diinternet. Dengan jumlah askar yang ramai, anda tidak perlu membazirkan masa dan usaha anda sendirian untuk mencari pelanggan.

Jadi, inilah yang akan diajar Team SaifulSham. Team SaifulSham berpengalaman dalam mengendalikan 2 program affiliate laman web perniagaan mereka, dan sehingga kini mereka telah membayar ribuan ringgit komisyen kepada agen-agen affiliate mereka.

Segala kesamaran anda mengenai program affiliate seperti perisian program affiliate terbaik dan cara menggunakannya akan terjawab dalam seminar ini. Selepas ini, anda boleh menjadi taukeh affiliate yang berjaya.
 

  Bagaimana memasarkan produk Melalui Forum

Ramai orang tidak tahu menggunakan forum diinternet dengan betul. Disamping ruang perbincangan bermanfaat, forum juga boleh dijadikan tempat untuk mempromosikan laman web anda.

Tidak ramai yang tahu teknik efektif meletakkan iklan di forum.

Team SaifulSham akan mendedahkan bagaimana mereka mengajar Hafidz dari Cheapestcovers.com meraih ribuan dolar Amerika sebulan dengan hanya menggunakan pemasaran melalui Forum!

Hanya anda akan mendapat rahsia ini.
 

  Bagaimana membina jenama melalui entiti syarikat, melalui nombor telefon Amerika (PERCUMA), dan alamat perniagaan yang berprestij (murah)

Apabila anda mula membina perniagaan internet dengan menumpukan pasaran luar negara, secara tidak langsung perniagaan anda perlu entiti yang lebih beretika dan dipercayai. Team SaifulSham mempunyai pelanggan dari serata dunia terutamanya dari Amerika Syarikat.

Team SaifulSham mempunyai rahsia mereka tersendiri, bagaimana mereka membina entiti syarikat khas untuk perniagaan internet, bagaimana mereka mendapatkan nombor telefon Amerika secara percuma (khusus untuk pasaran Amerika), dan mendapatkan alamat perniagaan yang berprestij (bukan alamat rumah, tetapi alamat pejabat yang hebat seperti di KLCC pada harga yang murah). Jika anda mahu tahu, di seminar inilah tempatnya mereka mendedahkan segala-galanya!
 

  Bagaimana memasarkan produk melalui Social Networking Site Seperti Friendster, MySpace, dan Digg

Social Networking Site seperti Friendster, MySpace dan Digg telah berkembang menjadi satu fenomena dalam dunia internet. Selalunya, manusia menggunakan Social Networking Site untuk membina jaringan rakan.

Team SaifulSham akan menunjukkan bagaimana untuk mempromosikan produk dan laman web anda secara berkesan di laman seperti Friendster, MySpace dan Digg.

Menggunakan pengaruh Social Networking Site, adalah tidak mustahil untuk anda meraih pasaran yang lumayan dari kaedah promosi ini.
 

Bagaimana menarik perhatian pelawat untuk membeli Produk anda walaupun laman web anda belum dilancarkan lagi!

Pernahkah anda mendengar teknik Pre-Launch? Jika didunia nyata, salah satu sebab kejayaan terbesar filem Cicakman adalah promosi besar-besaran yang dilakukan sebelum filem itu ditayangkan atau lebih dikenali sebagai teknik Pre-Launch.

Anda juga boleh mengaplikasikannya untuk perniagaan internet. Team SaifulSham sedia membocorkan rahsia bagaimana mereka mengaplikasikan teknik Pre-Launch dan sekaligus meraih tempahan buku tulisan mereka, "Rahsia Buat Duit Dengan Internet" sebanyak 100 unit dalam masa seminggu.

Team SaifulSham tahu bilakah teknik ini sesuai digunakan berdasarkan jenis produk, tahu bagaimana approach paling sesuai untuk teknik ini. Dan paling penting, persediaan laman web anda bagi teknik ini.

Ini semua anda akan pelajari dalam seminar nanti.
 

... dan banyak lagi!

 

Modul #4

"Tips-tips Kecil Secara Lisan Anda Perlu Catat Sendiri"

Pendidikan formal adalah 10%, Pendidikan tidak formal 90%. Anda mungkin tertanya-tanya, kenapa perlu kami membocorkan rahsia perniagaan kami sendiri bukan?

Kami seronok melakukannya, lagipun kami dibayar! :) Tapi sudah tentulah, ada beberapa tips yang tidak kami dedahkan sewenang-wenangnya. Bungkuslah perniagaan kami nanti kalau semua orang tahu. Namun, kepada mereka yang bersungguh-sungguh, apa salahnya. Jika anak didik kami berjaya, nama kami juga yang harum bukan? Jadi gunakan pen dan kertas yang kami beri, dan catat tips-tips rahsia yang akan kami kongsi sepanjang seminar ini nanti.

Ada banyak!

"Saya berbangga mempunyai pelajar seperti Syazwan dan Sabri yang berjaya menghasilkan buku "Rahsia Buat Duit Dengan Internet" dan mendidik masyarakat akan keusahawanan internet. Mereka berdua adalah ikon terbaik buat remaja di Malaysia dan ia satu perkara yang membanggakan pihak universiti"
 

Dato' Dr Zainal Abidin B. Hj Kassim,
Rektor / Ketua Pegawai Eksekutif,
Universiti Teknologi Petronas.
 

Seminar "Rahsia Buat Duit Dengan Internet"

(Bahasa Malaysia)

Sabtu, 30 Mei 2009

8.40 pagi hingga 6.40 petang

Melia Hotel (berhadapan Berjaya Times Square), Kuala Lumpur

Melia Hotel adalah hotel 5 bintang terkemuka di Kuala Lumpur. Terletak dalam segi tiga emas Kuala Lumpur, Melia Hotel  terletak berhampiran dengan pusat beli-belah IT terkenal negara, Plaza Low Yatt.

Ia dihubungkan secara terus dengan Monorail Stesen Jalan Imbi.

(Surau juga disediakan oleh pihak hotel)
 

Tempat Adalah Terhad Untuk 40 21 Pendaftar Pertama Sahaja

Daftar Tempat Duduk Anda Sekarang!



Only here you can get the best value for your money.
 
Lagi Kisah-Kisah Kejayaan Alumni Seminar Kami
 

Wan Mohd Syazwan : Windexx.com

 

Team SaifulSham memang professional! Dahulu saya langsung tidak percaya bahawa internet boleh memberikan saya duit saku bulanan.

Mereka mengajar saya membuat duit dengan program affiliate dan Google Adsense.

Saya kini tidak perlu membuat apa-apa. Tugas saya hanya menarik pelawat ke laman web saya dan mengemaskini laman web dengan informasi terkini.

Dan duit akan datang selepas itu. Bukankah mudah begitu.

Kudos Team SaifulSham!

(Maaf, saya bukan Team SaifulSham walaupun nama saya sama dengan salah seorang pengasasnya)

Wan Mohd Syazwan,
Pelajar & Hobbyist Blogger,
http://www.windexx.com

 

Zhafran Ghani : RapidFireStudio.com

 

Jika dulu saya hanya menggunakan internet hanya untuk
benda-benda yang ntah hape hape seperti friensder, myspace
dan banyak lagi, kini hidup saya telah dipenuhi dengan
rutin-rutin harian yang membuatkan saya amat sibuk.
Lebih mengasyikkan saya boleh bekerja dgn relax dan zero
pressure kerana saya boleh bekerja sambil menonton tv
(saya sentiasa tak melepaskan perlawanan bolasepak yang
melibatkan pasukan Manchester United) dan juga sambil memakan
aiskrim untuk menghilangkan kering tekak. Ya tiada sapa-sapa
nak marah sebab tiada bos yang memantau kerja saya. Saya juga
boleh bekerja ikut suka saya dan tak terikat kepada waktu bekerja (8-5).
Phewww, indahnya hidup ini, terasa dunia bagai ana yang punya:p
Dan yang paling penting, income masyukk beb!
Itulah kehidupan yang saya dapat setelah meyertai seminar
saifulsham. The best internet marketing in Malaysia ever.

Zhafran Abd Ghani,
Pelajar, Illustrator, Graphic Designer,
http://www.rapidfirestudio.com

 

En Nazri : MalaysiaSecrets.com

 

En Nazri adalah kes yang biasa kami temui. Beliau menghubungi kami kerana hampir putus asa SETELAH mencuba banyak cara. Laman web beliau hampir gagal.
Kami berkongsi beberapa tips untuk beliau memajukan laman web beliau, dan secara perlahan-lahan beliau mendapatkan jualan demi jualan dari laman web beliau.

Semua proses turnaround perniagaan internet beliau ini dicapai dalam tempoh kurang dari 6 bulan.

Kini, En. Nazri telah berhenti dari pekerjaan hariannya dan menumpukan perhatian kepada perniagaan internet.

Malah, beliau kini turut mempunyai laman web mengenai program motivasinya, www.motivasidiri.com

Nazri,
Usahawan, Motivator
http://www.malaysiasecrets.com
http://www.
motivasidiri.com

 

En Anas Suzastri: SmartHalal.com

 

En. Anas Suzastri telah membuktikan Internet bukan hanya tempat untuk orang-orang muda. Dan kami juga sangat terkejut dengan pencapaian En Anas.
Beliau menjual buku “Halal Haram” terbitan Persatuan Pengguna Pulau Pinang Di Internet dan ini merupakan laman web beliau yang pertama.

Hasilnya sungguh menggalakkan. Dengan usaha tanpa jemu setelah menghadiri Seminar Rahsia Buat Duit Dengan Internet SaifulSham, beliau akhirnya telah memulakan langkah di arena keusahawanan internet dan laman webnya mula menghasilkan wang!

Anas Suzastri,
Pengasas Pusat Komputer Jitra
http://www.smarthalal.com
http://myhalal.wordpress.com

 

Azhar Alias: GraphicAlien.com

 

Azhar Alias adalah "epitome" betapa panas dan larisnya protege-protege SaifulSham di pasaran. Beliau tidak menang tangan melayan tempahan pelanggan-pelanggan dari seluruh dunia sehingga apabila kami mahu membuat tempahan pun, beliau terpaksa menolak kerana beliau telah menerima terlalu banyak tempahan.

Bukan sekali, bukan untuk satu order. Tetapi berkali-kali untuk tiga order kami. Beliau tolak. Walaupun kami menawarkan bayaran "masyuk" untuk order kami.

Kata beliau, ini bukan sebab duit, "Tapi aku designer, nanti kalau design aku tak lawa sebab aku ambil banyak sangat job, nanti nama aku sebagai designer pulak yang buruk"

That is our protege. Duit bukan masalah (sebab beliau dah ada banyak duit lah tu dari tempahan klien yang mencurah-curah.) Kini, Azhar boleh memilih projek, klien dan keuntungan yang diingininya, pada bila-bila masa.

Teknik pemasaran produk yang di kongsi SaifulSham TERBUKTI BERKESAN!


Azhar "Alien" Alias,
Graphic Designer
http://www.graphicalien.com

 

"Ada Soalan-Soalan Akhir Sebelum Membuat Tempahan? Biar Kami Beri Jawapan!"
(FAQ)

Soalan 1

Mengapakah seminar Team SaifulSham adalah lebih murah dari seminar yang lain? Apakah isinya tidak berkualiti atau Team SaifulSham ingin membuat promosi program lain (Upsell) semasa seminar nanti?

Jika anda mengenali jenama Team SaifulSham sejak 2005, anda akan tahu siapa sebenarnya Team SaifulSham.

Untuk mendapat gambaran jelas mengenai Team SaifulSham, anda boleh membaca laman web mereka yang telah wujud sejak tahun 2005 iaitu www.saifulsham.com. Anda boleh membaca segala tulisan mereka disana secara percuma dan anda akan mendapat gambaran siapa Team SaifulSham dan bagaimana modul seminar SaifulSham nanti.

Jika anda membacanya, Team SaifulSham lebih banyak menulis mengenai teknik-teknik terkini perniagaan internet secara percuma. Kesemua itu ditulis berdasarkan pengalaman mereka dalam perniagaan internet.

Untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas mengenai Team SaifulSham, anda boleh membeli buku mereka "Rahsia Buat Duit Dengan Internet" terbitan PTS Professional Publishing Sdn. Bhd. di kedai buku besar seperti MPH dan Popular.

Anda boleh membandingkan isi kandungan buku tersebut dengan mana-mana buku.

Anda juga boleh menghubungi bekas-bekas peserta seminar Team SaifulSham seperti yang tertera dalam testimoni diatas. Anda boleh mendapatkan pandangan dari mereka mengenai Team SaifulSham.

Meletakkan harga yang murah adalah hak Team SaifulSham secara mutlak. Mereka tahu bahawa mereka tidak mahu membebankan anda dengan yuran yang mahal dan mereka tahu tidak semua orang berkemampuan membayarnya.

Setiap orang berhak mendakwa seminar masing-masing adalah terbaik. Team SaifulSham tidak mempunyai halangan untuk anda ke mana-mana seminar.


Lebih penting, Team SaifulSham tidak akan membuat upsell, mereka hanya memberi pandangan mengenai perisian perniaagan internet terbaik seperti hosting, domain name, shopping cart, autoresponder dan lain-lain untuk digunakan anda dalam perniagaan internet. Akhirnya, terpulang kepada anda yang membuat keputusan.

Soalan 2

Jika Team SaifulSham telah berjaya, mengapa perlu diadakan seminar lagi? Apakah Team SaifulSham hanya membuat duit melalui seminar?

Perlu diakui, seminar juga adalah satu bentuk perniagaan. Jika di Amerika, seminar adalah satu industri berbilion-bilion ringgit setahun. Mengadakan seminar juga adalah salah satu cabang perniagaan Team SaifulSham selain perniagaan internet.

Akan tetapi, seminar perniagaan internet Team SaifulSham adalah hasil garapan dan pengalaman Team SaifulSham selama 4 tahun dalam perniagaan internet. Fokus utama Team SaifulSham masih lagi perniagaan internet.

Ini menunjukkan mereka adalah usahawan muda yang mempunyai business acumen yang tinggi dan berdaya maju! Mereka bukan calang-calang orang.

Mereka akan menunjukkan entiti perniagaaan internet mereka diluar negara. Mereka tidak pandai menyembunyikan apa-apa dari anda.

Team SaifulSham juga akan banyak bercerita mengenai laman web perniagaan mereka kepada anda. Dengan mengadakan seminar juga membuktikan rakyat Malaysia juga boleh berjaya dalam arena perniagaan internet.

Berbanding seminar dari luar negara yang dikendalikan pakar-pakar luar negara, Team SaifulSham lebih memahami kehendak dan aspirasi usahawan internet tempatan. Mereka tahu apa yang perlu dan apa yang tidak perlu untuk seseorang yang baru bermula sebagai usahawan internet di Malaysia.

Tidak perlu kita melakukan sesuatu yang merugikan diri sendiri semata-mata untuk memuaskan hati orang lain. Fikir Win-Win, Bukan Lose-Lose!

Soalan 3

Benarkah perniagaan internet boleh dimulakan dengan kos yang murah? Apakah benar saya boleh berjaya seperti Team SaifulSham sedangkan saya buta IT? Apakah jika saya seorang pesara mampu membina perniagaan internet sendiri?

Team SaifulSham perlu berlaku jujur untuk soalan ini. Sememangnya sesiapa sahaja boleh memulakan perniagaan internet dengan kos yang murah.

Tetapi, Team SaifulSham akan mendedahkan beberapa peringkat kos dalam perniagaan internet, iaitu sama ada bermula dengan rendah atau bermula dengan sedikit kos tambahan.

Sesetengah perniagaan internet boleh dimulakan dengan kos di bawah RM500 dan sesetengahnya mungkin melepasi RM500 mengikut jenis perniagaan. Akan tetapi, Team SaifulSham akan meminimumkan kos perniagaan internet anda.

Tidak ada masalah jika anda buta IT atau seorang pesara. Anda akan diajar dengan modul sminar yang lengkap dengan Step by Step. Jika anda mengikuti modul tersebut, tidak ada sebab untuk anda gagal.

Perlu diingat, Team SaifulSham juga bermula dengan kosong.

Soalan 4

Bagaimana pula jika saya mempunyai perniagaan di dunia nyata? Apakah saya perlu menghadiri seminar ini jika saya mempunyai perniagaan MLM? Bagaiamana jika saya seorang profesional seperti jurutera, doktor, peguam dan sebagainya?

Itu berita baik untuk anda. Adalah lebih mudah membawa perniagaan sedia ada ke internet daripada memikirkan untuk membina perniagaan baru. Team SaifulSham sedia membantu anda untuk memajukan perniagaan konvensional anda ke internet.

Tahukah anda, salah satu sebab mengapa AsiaTravelMart.com lebih berjaya daripada syarikat agensi pelancongan yang lain di Malaysia adalah kerana mereka membawa perniagaan mereka ke internet. Baik, Team SaifulSham boleh memberi nasihat untuk perniagaan anda menjadi the next AsiaTravelMart.

Buat penggiat MLM, seminar ini jugalah tempat yang sesuai untuk anda mengetahui bagaimana menggunakan kuasa internet untuk mengembangkan networking anda. Anda mungkin tahu menggunakan internet tetapi Team SaifulSham tahu bagaimana kaedah yang mudah, murah dan berkesan membina networking diinternet.

Buat profesional, ini juga peluang terbaik untuk anda. Mengapa tidak menambah sumber pendapatan dengan menggunakan kepakaran anda? Team SaifulSham boleh membantu anda mengenal potensi dalam kepakaran anda untuk dijual diinternet.

Soalan 5

Bagaimana jika saya sudah mempunyai buku tulisan Team SaifulSham, "Rahsia Buat Duit Dengan Internet", apakah seminar ini berbeza dengan kandungan buku?

Buku tulisan Team SaifulSham menceritakan panduan awal memulakan perniagaan internet. Anda boleh menjadikannya rujukan tambahan. Akan tetapi, seminar adalah jauh berbeza. Tidak semua diceritakan didalam buku kerana topik perniagaan internet terlalu luas ditambah internet adalah medium yang cepat berubah.

Dalam seminar, Team SaifulSham akan menambah teknik-teknik terbaru yang digunapakai oleh mereka dalam perniagaan internet. Tambah lagi, Team SaifulSham akan mendedahkan teknik-teknik advance dalam perniagaan internet yang tidak pernah diceritakan oleh seminar yang lain.

Soalan 6

Apakah perbezaan ketara antara seminar Team SaifulSham dengan seminar lain?

Team SaifulSham berani mengatakan bahawa seminar mereka jauh berbeza dengan seminar yang lain. Yang paling ketara adalah harga. Sudah tentu lebih murah.

Keduanya, Team SaifulSham mempunyai cabang perniagaan e-commerce tools iaitu, www.ecommercemastery.com. Dengan adanya perniagaan sebegitu, Team SaifulSham mempunyai bonus-bonus istimewa untuk peserta seminar seperti penggunaan perisian yang dibangunkan Team SaifulSham sendiri iaitu affiliate program, autoresponder, ads tracking, dan juga shopping cart secara percuma selama 6 bulan. Tidak ada mana-mana seminar yang membuat tawaran begini.

Pengalaman mempunyai perniagaan internet di Malaysia dan luar negara adalah satu perbezaan ketara yang tidak ada oleh mana-mana seminar lain. Team SaifulSham boleh membuktikan entiti perniagaan internet mereka diluar negara.

Team SaifulSham tahu bagaimana untuk mengatasi pesaing diinternet dengan kos yang murah walaupun pesaing itu seribu kali lebih besar dari anda.

Buktinya, Team SaifulSham mempunyai klien dari syarikat korporat yang membeli produk dari mereka secara borong sedangkan produk itu boleh didapati dari laman web pesaing yang lebih besar.

Khidmat sokongan selepas seminar Team SaifulSham adalah terbaik di Malaysia. Mereka satu-satunya yang tidak meletakkan had masa untuk bekas peserta seminar.

Anda boleh mendapatkan nasihat mereka sehingga anda berjaya walaupun mungkin selepas 10 tahun akan datang. Tetapi, sesi ini khas untuk peserta seminar sahaja.

Team SaifulSham sentiasa percaya dengan prinsip membelai pelanggan. Jika pelanggan dibelai dengan baik, mereka akan datang dan datang lagi untuk selama-lamanya. Harga yang murah bukan alasan untuk mengenepikan kualiti.

 

Sudah Sedia Untuk Membuat Tempahan Sekarang?

Seminar "Rahsia Buat Duit Dengan Internet"

(Bahasa Malaysia)

Sabtu, 30 Mei 2009

8.40 pagi hingga 6.40 petang

Melia Hotel (berhadapan Berjaya Times Square), Kuala Lumpur

Tempat Adalah Terhad Untuk 40 21 Pendaftar Pertama Sahaja

Daftar Tempat Duduk Anda Sekarang!

Kami yakin, dengan kurikulum yang telah kami sediakan, bukti yang kami telah tunjukkan, dan dengan reputasi kami sendiri yang telah kami jelaskan sejelas-jelasnya kepada anda. Anda telah berpuas hati dan bersedia untuk ke seminar kami dan melihat sendiri potensi perniagaan internet dalam memajukan perniagaan dan kewangan hidup anda.

Biar kami memudahkan anda membuat keputusan dengan memberitahu anda, bonus-bonus percuma yang kami akan berikan kepada anda, jika anda membuat keputusan sekarang.

~BONUS YANG TIDAK DAPAT DITOLAK~

 

Bonus Terhad Kepada Peserta Seminar Sahaja:

Ya, anda akan mendapat kesemuanya.

 Bonus #1: REAL Personal Coaching (RM XXXX-Tidak Ternilai Harganya)

Panduan dan bimbingan dari Team SaifulSham SEHINGGA anda berjaya memulakan perniagaan Internet anda sendiri. Layanan priority di Pusat Perkhidmatan Pelanggan SaifulSham.

Belum pernah dalam mana-mana seminar menjanjikan sesi bantuan sehingga anda BERJAYA! Seminar ini adalah satu-satunya tempat dimana anda akan mendapat keistimewaan itu.

Tidak ada masa had seperti setahun. Biarpun sehingga 10 tahun akan datang!

Had masa bukanlah penghalang bagi Team SaifulSham, yang penting adalah kejayaan anda. Jadi, anda perlu bersedia untuk menghadapi sesi kritikan dan sokongan melalui e-mail semasa dan selepas anda menyiapkan laman web anda.

Jika dibandingkan sesi coaching secara personal yang lain, Team SaifulSham mengenakan caj sehingga RM 200 sejam, tetapi bantuan selepas seminar adalah lebih dari itu.

Terbukti, selepas sesi ini, ramai bekas peserta seminar yang berjaya menjana pendapatan secara lumayan melalui internet.

HANYA untuk Peserta Seminar Sahaja!

Kami telah membuktikannya berulang kali, kami bantu sehingga anda benar-benar berjaya. Jika penganjur seminar lain melepaskan anda bagai cacing kepanasan, atau menyerahkan masa depan (dan juga wang ringgit) anda di tangan pekerja upahan mereka, kami membantu sendiri protege kami sehingga mereka berjaya.

Bonus #2: 75 Website Pasang Siap (RM 200)

14 Highly Optimized Content Website

8 Template Untuk Laman Web Adsense

53 Template HTML Website

Anda boleh menggunakan laman web ini untuk mula menjana pendapatan tambahan dari iklan Adsense dengan mudah. Bahan dan isinya sudah tersedia, anda hanya perlu memasukkan kodnya sahaja! Jika anda ingin menempah khidmat pereka laman web professional dan penulis bebas untuk menulis semula semua isinya , ia mungkin mencecah ribuan ringgit!

Bonus #3: Manuskrip Pelan Perniagaan 30 Hari SaifulSham (RM 50)

Kami telah lama berkecimpung dalam perniagaan Internet dan berdasarkan pengalaman kami, kami mempunyai satu senarai checklist yang wajib kami ikuti setiap kali memulakan perniagaan Internet dalam niche baru. Ini adalah nota sebenar dari satu sesi mastermind Team SaifulSham.

Manuskrip bertulisan tangan ini jugalah yang diikuti protege kami, CheapestCovers.com setelah 2 bulan gersang tanpa sebarang jualan. Mereka hanya mengimplementasikan 3 perkara dari checklist tersebut, esoknya mereka mendapat pelanggan pertama mereka.

Bonus #4: Akses Selama 2 Tahun ke SaifulSham Protege Private Forum (RM 300)

Tidak cukup dengan Real Personal Coaching dari kami sendiri, anda akan diberikan akses forum khas bekas peserta-peserta seminar. Hampir 300 bekas peserta seminar berkumpul di forum ini.

Jadi, anda boleh berkongsi pendapat, pengalaman, mendengar cerita-cerita kejayaan, meminta apa-apa pertolongan dari mereka yang telah berjaya.

Team SaifulSham sendiri akan turut serta dalam forum ini dan memantau kemajuan bekas peserta seminar. Sebab itulah seminar ini adalah seminar perniagaan internet paling berjaya di Malaysia.

Tahukah anda bahawa ramai bekas peserta seminar lepas terdiri daripada usahawan berbagai sektor perniagaan seperti printing, pertanian, saham, forex, hartanah, MLM, insurans dan lain-lain. Tidak lupa juga ahli profesional seperti peguam, jurutera, doktor, graphic designer, akauntan dan sebagainya.

Manfaatkan peluang ini untuk membina Networking antara bekas peserta seminar yang lepas.

Akses forum ini adalah tanpa had.

Nota:
(Anda akan diberikan satu link khas untuk ke forum support ini, dan berdaftar berdasarkan tarikh kedatangan anda ke seminar. Forum ini tidak boleh dikongsi dengan orang luar. Ia khas untuk bekas peserta seminar sahaja. Untuk menjaga prioriti forum ini, sesiapa yang didapati berkongsi dengan orang luar, keahlian mereka akan ditamatkan serta merta)
 

Bonus #5: Internet Marketing Glossary (Percuma)

Aaah! Hampir terlupa kami untuk memberitahu anda. Jika anda hampir pening memikirkan apalah yang dimaksudkan dengan , confirmed opt in, double opt in, CTR, conversion rate, DNS dan lain-lain terma, ebook ini akan diberikan percuma kepada anda!

Jadi, anda boleh minum kopi sambil menguruskan perniagaan Internet di depan komputer dan tidak perlu menggaru-garu kepala lagi ketika cuba memahami istilah Internet Marketing terbaru.

Paling bernilai untuk mereka yang baru berjinak-jinak dengan perniagaan Internet!

Bonus #6: MP3 rakaman temuramah antara Team SaifulSham dan Fabio Marciano Selama Sejam (RM 50)

Apa yang akan terjadi jika 2 penulis best seller seorang dari New Jersey dan seorang lagi dari Kuala Lumpur bersemuka? Perdebatan mereka selama sejam mengenai list building & teknik pengurusan perniagaan Internet terbaik dirakamkan secara live!

Rakaman mp3 wawancara ini bukanlah wawancara yang anda boleh dapati dengan mudah di Internet. Sesi termuramah bersama Fabio "Fabman" Marciano (penulis buku The Wealthy Pauper & The Secret Of Wealth) ini ini dikendalikan sendiri oleh Sabri SaifulSham dan hanya boleh didapati dengan menyertai seminar ini.

Selama sejam anda akan disajikan tips-tips sebenar yang digunakan oleh Internet Marketer antarabangsa yang telah berjaya. Fabio "Fabman" Marciano (penulis buku best seller yang tersenarai di Amazon) di soal siasat dengan penuh kontroversi oleh Team SaifulSham.
Rakaman ini hanya boleh didapati jika anda menyertai seminar kami.

Nota:
(Rakaman telefon ini dilakukan pada tahun 2006 antara Team SaifulSham dan Fabio Marciano. Fabio Marciano bersetuju untuk ditemu ramah selepas mengetahui pengaruh kuat yang ada pada Team SaifulSham di Malaysia)
 

Bonus #7: Koleksi E-book Personal yang dimiliki Team SaifulSham (RM 100)

Adwords Made Easy
Ebook ini menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda dapat bekerjasama dengan Google untuk mempromosi laman web anda di enjin carian dengan menguntungkan. Ditulis oleh seorang pakar Adwords, Brad Callen, Team SaifulSham banyak merujuk buku ini bagi meningkatkan keberkesanan laman web mereka sama ada dari segi trafik mahupun conversion.

 

Short Report "Bagaimana Mendapatkan Nombor Telefon Amerika Secara PERCUMA dan Bagaimana Mengeluarkan Dana PayPal ke Malaysia":
Short report ini menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh berdaftar untuk mendapatkan nombor telefon Washington secara percuma. Selepas ini, pelanggan anda dari Amerika dapat menghubungi anda dengan kos yang rendah.

Selain itu, short report ini mengandungi panduan langkah demi langkah untuk rakyat Malaysia mengeluarkan dana PayPal ke Malaysia. Selepas ini, tidak ada sebab lagi anda gagal mengeluarkan wang anda dari PayPal.

Manual Cara-Cara Membuat "order form" Bergambar
Manual ringkas ini menerangkan dengan jelas bagaimana anda boleh membina "order form" untuk menerima tempahan daripada pelanggan anda. Kesemua tempahan akan disimpan dalam database anda.
 

Bonus #8: 31 Siri Tutorial Video Premium Penggunaan CPanel (RM 10)

31 video penggunaan Cpanel dalam hosting & penggunaan selama 6 bulan perisian E-Commerce (affiliate software, autoresponder, shopping cart, ads tracking) yang dibangunkan Team SaifulSham:

Anda boleh memaksimumkan penggunaan hosting anda selepas menonton sejumlah 31 video penggunaan Cpanel dalam hosting. Selepas ini anda tidak mempunyai masalah untuk membuat subdomain, password protection, upload file dan banyak lagi.

Tawaran terhad untuk peserta seminar sahaja. Anda diberi peluang untuk mencuba perisian E-Commerce yang dibangunkan Team SaifulSham sendiri iaitu affliate software, autoresponder, shopping cart, dan ads tracking selama 6 bulan. Berbanding tawaran serupa seperti dilaman web antarabangsa, 1shoppingcart.com, ianya bernilai USD 20 sebulan.

Bonus #9: Perisian HTML & FTP (Percuma)

Dengan perisian HTML ini, anda dapat membina laman web tanpa anda mengetahui HTML. Mudah, cepat dan berkesan!

Tambahan lagi, dengan perisian FTP, anda dapat membuat memuat naik (upload) fail laman web anda ke internet untuk diakses sesiapa sahaja diseluruh dunia!
 

Bonus #10: Konvensyen Bekas Peserta Seminar Setahun Sekali (Percuma)


Tidak pernah mana-mana seminar yang membuat konvensyen alumni bekas peserta seminar. Tetapi, seminar yang dianjurkan Team SaifulSham adalah satu-satunya di Malaysia yang mempunyai konvensyen ini.

Dicadangkan setahun sekali, konvensyen pertama telah berjaya dijalankan dengan berjaya pada bulan Januari 2007 di Brisdale Hotel.

Dalam konvensyen ini, anda hanya akan membayar caj hotel sahaja. Caj nasihat profesional Team SaifulSham adalah PERCUMA. Dan menariknya, pada perjumpaan ini, Team SaifulSham akan memberikan tips-tips terkini perniagaan internet dan bekas peserta seminar yang berjaya akan membuat presentation.

Tujuannya, menaikkan semangat anda dan berkongsi kejayaan dengan bekas peserta seminar yang lain. Anda boleh berjumpa dengan semua bekas peserta dari tahun 2006.

Anda juga boleh membuat kerjasama antara bekas peserta seminar. Pada konvensyen lepas, kami juga telah menjemput beberapa orang pakar luar atas permintaan alumni, seperti Raja Adsense dan juga seorang jutawan internet low profile dalam bidang dropship untuk berkongsi ilimu-ilmu mereka dengan alumni.

Banyak perkara yang boleh anda pelajari dari konvensyen ini.

 

 

"Seminar Buat Duit Dengan Internet":

Apa Yang Anda Dapat:

Semua 4 Modul Seminar

Rahsia sepenuhnya bagaimana untuk memulakan perniagaan Internet anda sendiri yang berjaya tanpa modal dengan mudah!

RM 860

Bonus #1

Real Personal Coaching Sehingga Berjaya!

Berapakah Nilai dan Target Keuntungan Anda Dalam Tempoh Yang Ingin Anda Capai Dalam Tempoh Setahun?

RM XXXX (anda tentukan)

Bonus #2

75 Website Pasang Siap

Tidak perlu bersusah payah mengupah pereka laman web profesional dan penulis bebas untuk laman web perniagaan pertama anda. Juga, dapatkan laman web pasang siap untuk Adsense!

RM 200

Bonus #3

Manuskrip Sulit Pelan Perniagaan 30 Hari SaifulSham

Model pemasaran perniagaan yang berkesan dan telah terbukti berkali-kali dalam pelbagai niche yang berbeza. Mulakan perniagaan anda dengan langkah yang betul.

 

 

RM 50

 

Bonus #4

Akses 2 tahun ke SaifulSham Protege Private Forum

Data-data perniagaan sebenar secara "live" yang menutup semua keraguan dan persoalan. Saksikan sendiri, alami dan BINA perniagaan Internet anda bersama kami!

Juga koleksi ebook, perisian dan video untuk mengembangkan perniagaan, bukan sahaja boleh digunakan untuk perniagaan sendiri, bahkan anda boleh jual!

RM 300

 

Bonus #5

Internet Marketing Glossary

Usah terpinga-pinga dan ternganga lagi tatkala anda mendengar ataupun membaca sumber berkaitan Internet Marketing.

Tingkatkan kefahaman, gandakan keuntungan, kamus ini, wajib anda miliki!

Percuma

Bonus #6

Rakaman MP3

Temuramah Team SaifulSham & Fabio Marciano

Selama sejam anda akan disajikan tips2 sebenar yang digunakan oleh Internet Marketer antarabangsa yang telah berjaya. Fabio "Fabman" Marciano (penulis yang tersenarai di Amazon) di soal siasat dengan penuh kontroversi oleh Sabri SaifulSham.

Rakaman ini hanya boleh didapati jika anda menyertai seminar kami.

RM 50

Bonus #7

Koleksi E-book Personal yang dimiliki Team SaifulSham

SEO Made Easy
Ebook ini menerangkan langkah demi langkah dalam meningkatkan ranking laman web anda di enjin carian.

Short Report "Bagaimana Mendapatkan Nombor Telefon Amerika Secara PERCUMA dan Bagaimana Mengeluarkan Dana PayPal ke Malaysia":
Short report ini menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh berdaftar untuk mendapatkan nombor telefon Washington secara percuma. Selepas ini, pelanggan anda dari Amerika dapat menghubungi anda dengan kos yang rendah.

Manual Cara-Cara Membuat "order form" Bergambar
Manual ringkas ini menerangkan dengan jelas bagaimana anda boleh membina "order form" untuk menerima tempahan daripada pelanggan anda.

RM 100

Bonus #8

31 Siri Tutorial Video Premium Penggunaan CPanel

31 video penggunaan Cpanel dalam hosting & penggunaan selama 6 bulan perisian E-Commerce (affiliate software, autoresponder, shopping cart, ads tracking) yang dibangunkan Team SaifulSham:

RM 10

Bonus #9

Perisian HTML & FTP (Percuma)

Dengan perisian HTML ini, anda dapat membina laman web tanpa anda mengetahui HTML. Mudah, cepat dan berkesan!

Jumlah Nilai Pakej

RM860+ RM xxxx +RM200+RM50+RM 300+RM50+= RM 1460

Hanya RM497 Hari Ini!

Dapatkan bonus-bonus lumayan hebat ini dengan mendaftar hari ini juga.

Tapi, Anda TIDAK PERLU BAYAR PENUH!

Kami telah berjaya mendapatkan "short term deal" yang rendah untuk kos promosi dan penjimatan itu kami salurkan kepada anda. Buat masa yang terhad

RM 440 Sahaja

 

Atau hubungi Alias di talian untuk menempah : 03-80644177

 

Tarikh

Tempoh

Lokasi

Pakar

Kekosongan

Sabtu 10 Jun 2006 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL Team SaifulSham PENUH!
Sabtu, 25 Jun 2006 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL Team SaifulSham PENUH
Sabtu, 23 Julai 2006 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL Team SaifulSham PENUH
Ahad 26 Ogos 2006 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL Team SaifulSham PENUH
Sabtu, 6 Januari 2007 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL Team SaifulSham PENUH
Ahad 4 March 2007 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL Team SaifulSham PENUH
Sabtu 7 April 2007 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL

Team SaifulSham

PENUH
Sabtu, 5 May 2007 8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL

Team SaifulSham

PENUH

Sabtu 7 Julai 2007

8.40am - 6.40 pm

Berjaya Times Square Hotel, KL

Team SaifulSham

PENUH

Sabtu 11 Ogos 2008

8.40am - 6.40 pm Berjaya Times Square Hotel, KL Team SaifulSham PENUH

Sabtu 8 Sept 2008

8.40am - 6.40 pm

Berjaya Times Square Hotel, KL

Team SaifulSham

PENUH

Ahad 18 Nov 2008

8.40am - 6.40 pm

Berjaya Times Square Hotel, KL

Team SaifulSham

PENUH

Sabtu 30 Mei 2009

8.40am - 6.40 pm

Melia Hotel, Jln Imbi, KL

Team SaifulSham

DAFTAR SEKARANG! TEMPAT TERHAD

(Jangan Terlambat!)

Our Business Partner Said This LIVE (Recorded!)

Dear Malaysian,

You got a great guy here who is obviously you can tell by what he is arranging here, the questions and his tone of voice, he is really here to help you.

So, listen to what he got to say and one year from now you will say, “My God, how far I have come!”

- Fabio Fabman Marciano
Author of The Wealthy Pauper,
He Became an Amazon Bestseller In His Debut Year,
New York , United States of America.

 

About SaifulSham Talents, Potentials & Work Ethics

Dear Malaysian,

I would like to give my recommendation for SaifulSham duos (Sabri&Syazwan) for their outstanding knowledge in both internet & ecommerce technology. I only wish that I had the tech knowledge that they have when I was their age.

I am glad to be their business partner as they will always add value to whatever project we are working on as well as giving a fresh insight that others have never thought before.

- Kenneth Fox
Chief Executive Officer
Windy City Web Solutions,
Chicago , United States of America.

 

Hanya Ikuti & Praktikkan Sistem Yang Telah
100% Terbukti Berkesan

 

SaifulSham Consultants (CA0104901-K)
Suite 20, 6th Floor,
IOI Business Park,
Persiaran Puchong Jaya Selatan,
Bandar Puchong Jaya, 41700
Selangor Darul Ehsan
Tel  (Office Hours Only) : +603-8064-4177
Fax : +603-8064-4277
Pusat Perkhidmatan Pelanggan: http://support.saifulsham.com

Privacy Policy | Anti-Spam Policy | Disclaimer | Earnings Disclaimer | Affiliate Program |